Užite si $25 OFF Základné sadzby

Kód Uplynie Môže 31, 2020
Užite si $25 VYPNUTÉ Základné sadzby, keď míňate $175!

Až 30% mimo všetkých vozidiel

Kód Uplynie Môže 31, 2020
Až 30% zo všetkých vozidiel PLUS bezplatný upgrade...Viac

Až 30% mimo vozidla plus bezplatný upgrade počas nášho zimného predaja! Menej

AVIS Kupon Kód s 30% zľava pre Car Rental!

Kód Uplynie December 31, 2022
Práve teraz! Použitie tohto AVIS kódex za poplatok 30%...Viac

Práve teraz! Použitie tohto AVIS kódex za poplatok 30% zľava na prenájom vozidla! Menej

Až 30% off, keď budete platiť už počas nášho zimnej výpredaj!

Kód Uplynie Môže 31, 2020
Získajte zadarmo upgrade a až 30% off, keď...Viac

Získajte zadarmo upgrade a až 30% off, keď budete platiť už počas nášho zimnej výpredaj! Menej

30% AVIS kupón pre prenájom auta

Kód Uplynie December 31, 2022
Najpoužívanejšie kupon kód AVIS: použite ju teraz...Viac

Najpoužívanejšie kupon kód AVIS: použite ju teraz a získate okamžitý 30% zľava Menej

vyhliadka: 20% Zľava

Kód Uplynie Júla 22, 2020
Pick-up obdobie je 30/12/19 - 17/12 / 20. 35%...Viac

Pick-up obdobie je 30/12/19 – 17/12 / 20.

35% mimo – Jordánsko, Malaysia25% z ceny – Česká republika, Nórsko, Dánsko, Švédsko, Bielorusko

20% mimo – Francúzsko, Holandsko, Belgicko , Luxembursko, Poľsko, Taliansko, Španielsko (pevnina & Balearics), Portugalsko, UK, Fínsko, Grécko, Laos, Malta, Rumunsko, Slovinsko, Taiwan, Ukrajina.

15% mimo – Nemecko, Rakúsko, švajčiarsko, Španielsko (Canaries), Bulharsko , Estónsko, Izrael, Lotyšsko, Litva, macedónsko, Reunion Island, Singapur, Turecko.

10% mimo – Albánsko, Chorvátsko, Írsko, Srbsko, Slovenská Republika, SAE Menej

Až 15% zľava zo základnej sadzby s touto AVIS Kupón

Kód Uplynie December 31, 2022
Použiť teraz tento AVIS zľavový kód a dostanete...Viac

Použiť teraz tento AVIS zľavový kód a dostanete Až 15% zľava zo základnej sadzby na Požičovňa áut Menej

25% off Základňa Ceny!

Kód Uplynie Môže 31, 2020
Deal o azyl môžu ušetriť až 25% off Avis základne...Viac

Deal o azyl môžu ušetriť až 25% off základných sadzieb Avis v mnohých miestach a typov vozidiel po celých Spojených štátoch a Kanade Pri rezervácii s Avis Worldwide Discount (AWD) Číslo .Přezkoušet požadovanú polohu teraz zistiť, či vaše cestovné plány majú nárok na zľavu vo výške až do 25%. Dokončiť svoju rezerváciu a získať potvrdenie o okamihu, kedy platíte teraz! Menej

Ostatné AVIS.com kódy, ktoré by mohlo fungovať

Kupón s až 10% off mesačné nájomné na AVIS

Kód Uplynul
Užite si úspory až do výšky 10% mimo základnej sadzby, pri...Viac

Užite si úspory až do výšky 10% mimo základnej sadzby, keď si požičiate auto po dobu minimálne 28 alebo viac dní. Stačí použiť AWD kódu pokladnica. Formulár vyššie je dopredu naplnená zľavou. Ponuka platí nájomné vyhradené najneskôr do marca 31, 2020. Takže vyraziť na cestu, valiť sa dole okná a teraz aj on čerstvého vzduchu. Menej

March Flash predaj

Kód Uplynul
Na 3 denný predaj začne 9. marca...Viac

Na 3 denný predaj začne 9. marca a skončí 11. marca. Diskontná percento je '20% off '. Pick-up obdobie je 09/03/20 – 09/07/20. Menej

AVIS Up To 20% Mimo

Kód Uplynul
novoročné zľavy - Získajte Až 20% Mimo

Až 30% off základnej sadzby požičovní!

Kód Uplynul
Až 30% off auto nájomného základne na AVIS!

vyhliadka: predajné Flash: 20% mimo

Kód Uplynul
špinavé blesk Oznámenie 20% off s Promo kód:

top AVIS Kódy

ponuka Typezľava PodrobnostiUplynie
KódUžite si $25 OFF Základné sadzbyMôže 31, 2020
KódAž 30% mimo všetkých vozidielMôže 31, 2020
KódAVIS Kupon Kód s 30% zľava pre Car Rental!December 31, 2022
KódAž 30% off, keď budete platiť už počas nášho zimnej výpredaj!Môže 31, 2020

AVIS.com FAQ

Avis má rozsiahlu históriu inovácií v automobilovom priemysle prenájmu a je jedným z najlepších značiek na planéte pre lojalitu zákazníkov. To prináša úplne nový rozmer luxusných vozidiel v pohodlí, ktoré by mohli urobiť si prajete, aby sa ich trvalé spotrebiteľa. To vám dodá plný výber proma, ktoré si môžete vybrať z. Stala sa popredným meno v rámci automobilového priemyslu prenájmu vďaka rozšírenému globálnej prítomnosti juxtaposed pomocou vlastnej obchodnej myslenie. Jedná sa o jednu z najväčších požičovní podnikov na planéte a, ako taký, Má mnoho základní v Austrálii, aby bolo jednoduché a pohodlné pre cestujúcich prenajať auto kdekoľvek a kedykoľvek budú chcieť jeden. S celým radom služieb, k dispozícii budete pravdepodobne za účelom zistenia presného vozidlo pre vaše požiadavky a váš rozpočet, kým sa umiestniť von.

Vám prenájom mohlo byť odmietnuté, hoci to je viac pravdepodobné, že vaša zľava bude zrušená a budú požadovať, aby platíte walk-up kurz, ktorý, ako asi tušíte, je výrazne drahšie, než je on-line tempom. Lacná autopožičovne sú vztiahnuté k neuveriteľné ponuky. Pri požičanie vozidla, je to vždy dôležité mať na pamäti, že auto prenájom je dôveryhodný a spoľahlivý.

na noviny, si môžete prenajať vozidlo by ste chceli za priaznivú cenu. Môžete si nechať auto na najbližší depa, bez toho aby museli prežiť dlhý a komplikovaný postup. Skôr než dávať veľa opotrebenia na vašom osobnom aute, si môžete požičať auto na časť ceny. Existuje niekoľko viac vecí, premýšľať, než si prenajať vozidlo,. Jedna vec, o Enterprise Rent to je, že môžete nájsť svoje kupon kódov a to buď na svoje webové stránky alebo webové stránky tretích strán. Avis Rent A Car naďalej patrí medzi najväčšie automobilové nájomných agentúr na svete.

Avis Rent A Car ponúka výber služieb, ktoré vám umožnia prispôsobiť svoj prenájom pre splnenie vašich potrieb.

Ste schopní vybrať medzi platiť za vaše vozidlo ihneď prostredníctvom online platobných postupov alebo pri zbere vášho vozidla. Môžete tiež aktualizovať alebo v prípade potreby vymeniť auto. Úplne najlepšie vec, o Enterprise Rent a Car je, že je spoločnosť svetovej triedy, ktorá ide z jeho spôsob, ako riešiť všetky problémy svojho zákazníka. Len nezabudnite, aby kreditnú kartu, ktorú používate zaplatiť vždy, keď budete vyzdvihnúť vozidlo. Rovnako ako podnikanie a Alamo, Avis Rent A Car vám umožní získať vozidlo a prejsť z miest po celom svete.